O tvrtki Trlin d.o.o.

Pouzdani pružatelj usluga najma, montaže i održavanja dizalica i auto-dizalica

Vaš pouzdani partner još od 1994.

O nama

Trlin je ugledna tvrtka specijalizirana za najam, izgradnju i održavanje dizalica i auto-dizalica, osnovana 1994. godine, sa sjedištem u Splitu, Hrvatska. Sa širokom prisutnošću diljem Hrvatske i Bosne i Hercegovine, već više od dva desetljeća pružamo vrhunske usluge klijentima u građevinskoj, industrijskoj i brodograđevnoj industriji.

Kao mala obiteljska tvrtka, Trlin se ponosi pružanjem profesionalnih i pouzdanih usluga uz snažno poštivanje sigurnosnih standarda. Naš tim iskusnih stručnjaka posvećen je osiguravanju uspjeha vaših projekata pružajući širok spektar rješenja za dizalice prilagođenih vašim specifičnim potrebama.

Usluge najma:
U Trlinu razumijemo da je svaki projekt jedinstven, stoga nudimo raznovrstan vozni park dobro održavanih dizalica i auto-dizalica dostupnih za najam. Bez obzira trebate li dizalice za manje građevinske projekte, teške industrijske operacije ili brodograđevne instalacije, imamo pravo rješenje za vas. Naše sveobuhvatne usluge najma osiguravaju da imate pristup najnovijim modelima dizalica vodećih proizvođača kako biste maksimizirali učinkovitost i produktivnost.

Ekspertiza u građevinarstvu:
Zahvaljujući našem bogatom iskustvu u građevinskoj industriji, Trlin je uspješno pridonio brojnim projektima različitih razmjera i složenosti. Od stambenih i poslovnih zgrada do infrastrukturnih razvoja, pružili smo pouzdana rješenja za dizanje tereta kako bismo podržali rast i napredak Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Naš tim usko surađuje s projekt menadžerima, inženjerima i izvođačima radova kako bi osigurao besprijekoran rad dizalica i izvršenje projekata.

Rješenja za industriju:
Trlin razumije ključnu ulogu koju dizalice igraju u industrijskom sektoru. Općinili smo dizalice za različite industrijske primjene, uključujući proizvodnju, petrokemijske postrojenja, energetske objekte i još mnogo toga. Naš tim posjeduje duboko znanje i stručnost kako bi vam pomogao odabrati pravu dizalicu za vaše industrijske operacije, optimizirajući sigurnost, učinkovitost i produktivnost.

Izvrsnost u brodogradnji:
Kada je riječ o brodograđevinskim instalacijama, Trlin je vaš pouzdani partner. Naše pouzdane dizalice koriste se za operacije na pristaništima, brodogradilištima i offshore instalacijama. Razumijemo jedinstvene izazove rada u morskim okruženjima i pružamo specijaliziranu opremu koja zadovoljava stroge sigurnosne i performansne zahtjeve.

Usluge održavanja:
Trlin se obvezuje dugotrajnosti i optimalnom radu vaše dizalice. S našom internom radionicom i timom stručnih tehničara nudimo sveobuhvatne usluge održavanja za dizalice svih proizvođača. Redoviti pregledi, preventivno održavanje i brzi popravci osiguravaju da vaša oprema radi s maksimalnom učinkovitošću, minimizirajući vrijeme zastoja i povećavajući sigurnost.

Ovlašteni trgovac Teleradio industrijskih bežičnih upravljačkih sustava:
Kao ovlašteni trgovac Teleradio, renomiranog proizvođača industrijskih bežičnih upravljačkih sustava, Trlin pruža napredna rješenja za daljinsko upravljanje dizalicama. Ovi napredni sustavi pružaju povećanu sigurnost, preciznost i praktičnost, omogućujući operaterima upravljanje dizalicama na daljinu, poboljšavajući produktivnost i smanjujući rizike na gradilištu.

U Trlinu smo posvećeni pružanju izvrsnih rješenja za dizalice i auto-dizalice koji premašuju očekivanja naših klijenata. Kontaktirajte nas danas kako bismo razgovarali o vašim projektnim zahtjevima, a naše stručnosti i predanosti vam pomogle postići uspjeh.

Kontaktirate nas!

Ispunite kontakt obrazac i pošaljite nam Vašu poruku putem emaila. Povratno ćemo Vas kontaktirati u kratkom roku.