Specijalizirane usluge za visinske operacije

Vaš pouzdani partner još od 1994.

Najam, montaža i održavanje toranjskih dizalica (kranova)

U Trlinu razumijemo da je svaki projekt jedinstven, stoga nudimo raznovrstan vozni park dobro održavanih dizalica i auto-dizalica dostupnih za najam. Bez obzira trebate li dizalice za manje građevinske projekte, teške industrijske operacije ili brodograđevne instalacije, imamo pravo rješenje za vas. Naše sveobuhvatne usluge najma osiguravaju da imate pristup pouzdanim modelima dizalica vodećih proizvođača kako biste maksimizirali učinkovitost i produktivnost.

Stručne i pouzdane usluge montaže i iznajmljivanja toranjskih dizalica (kranova) namijenjene su tvrtkama iz građevinskog i srodnih sektora. Korištenje naših usluga uvelike pomaže pri uštedi resursa i vremena potrebnog za pripremne radnje na građevinskim projektima. Time Vaša tvrtka maksimalizira operativnost i profit u obavljanju svojih primarnih poslova.

Trlin je vaš pouzdani partner za najam, montažu i održavanje toranjskih dizalica (kranova). Naša stručnost, iskustvo i posvećenost sigurnosti osiguravaju da dobijete visokokvalitetnu podršku za visinske operacije.

Trlin je ponosni partner i  servis za renomirane proizvođače toranjskih dizalica, Liebherr i Potain. Naša suradnja s ovim priznatim proizvođačima omogućuje nam pristup najnovijim modelima i tehničkim specifikacijama toranjskih dizalica koje zadovoljavaju najviše standarde u industriji. Posjedujemo osovine i adaptere za transport gotovo svih modela brzomontirajućih dizalica proizvođača ovih provjerenih proizvođača.

 

 

Najam

Razumijemo da svaki projekt ima jedinstvene zahtjeve. Stoga, naša usluga najma toranjskih dizalica omogućuje vam pristup raznovrsnom voznom parku toranjskih dizalica, prilagođenih različitim visinskim potrebama. Bez obzira trebate li toranjsku dizalicu za građevinske projekte, industrijske operacije ili brodogradnju, imamo širok spektar modela koji vam omogućuju sigurno podizanje tereta na velikim visinama. Naš stručni tim pružit će vam podršku u odabiru prave dizalice za vaš projekt i osigurati sigurno i efikasno korištenje opreme.

Montaža

Kada je riječ o montaži toranjskih dizalica, naš stručni tim osigurava besprijekoran postupak. S dugogodišnjim iskustvom i dubokim znanjem, naši tehničari provode preciznu montažu toranjskih dizalica kako bi osigurali njihovu stabilnost, pouzdanost i sigurnost. Bez obzira na složenost projekta, naš tim je opremljen alatima i tehnikama potrebnim za sigurnu i učinkovitu montažu dizalica.

Održavanje

Važno je redovito održavati toranjske dizalice kako bi se osigurala njihova optimalna učinkovitost i sigurnost. Trlin ima specijalizirane tehničare i vlastitu radionicu opremljenu za održavanje toranjskih dizalica svih proizvođača. Naša usluga održavanja osigurava redovne preglede, preventivno održavanje i brze popravke, minimizirajući vrijeme zastoja i povećavajući pouzdanost vaše dizalice.

 

Iznajmljivanje i servis autodizalica

Trlin je vodeća tvrtka koja pruža usluge najma autodizalica za različite industrije, uključujući građevinarstvo, industriju i brodogradnju. S ponosom smo postali pouzdan partner mnogim projektima, pružajući vrhunske autodizalice koje zadovoljavaju vaše potrebe.

Trlin je vaš pouzdani partner za najam autodizalica u građevinarstvu, industriji i brodogradnji. Naša flota visokokvalitetnih autodizalica, podržana stručnim timom, omogućuje vam izvršenje projekata s pouzdanošću i učinkovitošću. Kontaktirajte nas danas kako bismo vam pružili najbolje rješenje za vaše potrebe najma autodizalica.

 

Građevinarstvo

U građevinskoj industriji, sigurnost, učinkovitost i pouzdanost ključni su faktori. Naša flota autodizalica opremljena je najnovijim modelima, koji mogu nositi teška opterećenja, doseći visoke visine i pružiti stabilnost potrebnu za vaše građevinske projekte. Bez obzira trebate li dizalice za podizanje građevinskih materijala, montažu konstrukcija ili drugu vrstu građevinskih operacija, naša usluga najma autodizalica osigurava da imate pristup pravom stroju za vaš posao.

Industrija

U industrijskom sektoru, brza i sigurna manipulacija tereta ključna je za postizanje optimalne produktivnosti. Naše autodizalice su prilagođene industrijskim aplikacijama, kao što su rukovanje teškim strojevima, postavljanje opreme ili manipulacija materijalima. Naša stručna ekipa surađuje s vama kako bi razumjela vaše zahtjeve i pružila vam autodizalicu koja će vam omogućiti efikasno obavljanje poslova u industriji.

Brodogradnja

Brodogradnja zahtijeva specijalizirane autodizalice koje mogu nositi teška opterećenja, raditi u teškim uvjetima i pružiti iznimnu preciznost. Naše autodizalice su dizajnirane za brodograđevinske operacije, kao što su podizanje opreme, instalacija morskih konstrukcija ili održavanje plovila. S našom uslugom najma autodizalica, možete biti sigurni da ćete dobiti stroj koji zadovoljava najviše standarde u brodogradnji.

Sustavi za daljinsko upravljanje Teleradio

Kao ovlašteni trgovac Teleradio, renomiranog proizvođača industrijskih bežičnih upravljačkih sustava, Trlin pruža napredna rješenja za daljinsko upravljanje dizalicama i industrijskom opremom. Ovi napredni sustavi pružaju povećanu sigurnost, preciznost i praktičnost, omogućujući operaterima upravljanje mehanizacijom na daljinu, poboljšavajući produktivnost i smanjujući rizike na gradilištu.

 

Imamo u ponudi daljinska upravljanja za sve vrste građevinskih dizalica, beton pumpi, kamionskih dizalica, mosnih dizalica, raznih samohodnih strojeva i ostalih hidrauličkih strojeva.

  • za sve vrste građevinskih dizalica
  • beton pumpi
  • kamionskih dizalica
  • mosnih dizalica
  • raznih samohodnih strojeva
  • ostalih hidrauličnih strojeva

Servis i rezervni dijelovi za dizalice i industrijske strojeve raznih proizvođača

U Trlinu, ponosimo se našim stručnim servisom koji pruža vrhunsku podršku održavanju dizalica i industrijskih strojeva. S naglaskom na kvalitetu i profesionalnost, naš servis opremljen je velikim voznim parkom i ima sve potrebne resurse kako bi zadovoljio vaše potrebe.

Kada se radi o održavanju dizalica i industrijskih strojeva, Trlin je vaš pouzdani partner. Naš stručan servis pruža sveobuhvatna rješenja uz podršku velikog voznog parka, vlastitog skladišta rezervnih dijelova i strojne obrade. Kontaktirajte nas danas kako bismo vam pružili vrhunsku uslugu održavanja i servisa koja će zadovoljiti sve vaše potrebe.

 

Velik vozni park

Kako bismo osigurali brzu i efikasnu uslugu, Trlin posjeduje širok spektar različitih dizalica i industrijskih strojeva u našem voznim parku. Bez obzira na vrstu ili veličinu vašeg stroja, naš stručni tim ima iskustva i znanja za obavljanje potrebnih popravaka, održavanja ili servisa. Vozni park nam omogućuje pružanje usluga na licu mjesta ili u našem servisnom centru, prema vašim zahtjevima.

Vlastito skladište rezervnih dijelova

Uz našu predanost pružanju brzih i učinkovitih rješenja, Trlin ima veliko vlastito skladište standardnih rezervnih dijelova. Ovo skladište sadrži širok asortiman dijelova za različite marke dizalica i industrijskih strojeva. Naša opskrba rezervnim dijelovima omogućuje nam da odgovorimo na vaše potrebe i minimiziramo vrijeme zastoja.

Vlastita strojna obrada

Kako bismo pružili sveobuhvatne usluge, Trlin ima vlastitu strojnu obradu unutar našeg servisnog centra. Opremljeni visokokvalitetnim alatima i tehnologijama, možemo pružiti usluge poput izrade i obnove okretnih vijenaca za sve tipove dizalica i ostale građevinske i industrijske strojeve. Naš stručni tim strojnih inženjera osigurat će da vaša oprema bude u vrhunskom stanju i spremna za rad.

 

 

Zašto odabrati Trlin d.o.o?

Dugogodišnje iskustvo u pružanju usluga najma, servisa, montaže i demontaže dizalica u građevinarstvu, industriji i nautici čini nas pouzdanim partnerom u projektima najrazličitijih složenosti i u različitim područjima i industrijama. Posjedujemo osovine i adaptere za transport gotovo svih modela brzomontirajućih dizalica proizvođača Liebherr i Potain.

Kao mala obiteljska tvrtka, Trlin se ponosi pružanjem profesionalnih i pouzdanih usluga uz snažno poštivanje sigurnosnih standarda. Naš tim iskusnih stručnjaka posvećen je osiguravanju uspjeha vaših projekata pružajući širok spektar rješenja za dizalice prilagođenih vašim specifičnim potrebama.

 

Ekspertiza u građevinarstvu

Zahvaljujući našem bogatom iskustvu u građevinskoj industriji, Trlin je uspješno pridonio brojnim projektima različitih razmjera i složenosti. Od stambenih i poslovnih zgrada do infrastrukturnih razvoja, pružili smo pouzdana rješenja za dizanje tereta kako bismo podržali rast i napredak Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Naš tim usko surađuje s projekt menadžerima, inženjerima i izvođačima radova kako bi osigurao besprijekoran rad dizalica i izvršenje projekata.

Rješenja za industriju

Trlin razumije ključnu ulogu koju dizalice igraju u industrijskom sektoru. Općinili smo dizalice za različite industrijske primjene, uključujući proizvodnju, petrokemijske postrojenja, energetske objekte i još mnogo toga. Naš tim posjeduje duboko znanje i stručnost kako bi vam pomogao odabrati pravu dizalicu za vaše industrijske operacije, optimizirajući sigurnost, učinkovitost i produktivnost.

Izvrsnost u podršci brodogradnji

Kada je riječ o brodograđevinskim instalacijama, Trlin je vaš pouzdani partner. Naše pouzdane dizalice koriste se za operacije na pristaništima, brodogradilištima i offshore instalacijama. Razumijemo jedinstvene izazove rada u morskim okruženjima i pružamo specijaliziranu opremu koja zadovoljava stroge sigurnosne i performansne zahtjeve.

Kontaktirajte nas!

Ispunite kontakt obrazac kako biste nam poslali Vaš upit putem emaila. Povratno ćemo Vas kontaktirati u kratkom roku.